10 червня 2020 року заплановано урочисте відкриття 3rd International Conference on Design, Simulation, Manufacturing: The Innovation Exchange (DSMIE-2020).

Враховуючи пандемію COVID-19 та пов’язані з нею введені у світі карантинні заходи, прийнято рішення провести її онлайн на матеріально-технічній базі саме Сумського державного університету (оnlіne-студіяфакультет технічних систем та енергоефективних технологій). Програма конференції включає в себе пленарні, технічні, постерну сесії та інше. Так, 9 червня 2020 року вже проведено тестову сессію.

 

За попередніми оцінками впродовж двох основних днів (10-11 червня 2020 року) до live-streaming каналів проведення конференції очікується online-підключення більше 300 учасників з більш ніж 30 країн світу. Спостерігати за відео-трансляцією засідань, а також задавати питання в чаті можна в режимі реального часу на офіційній сторінці конференції в соцмережі FaceBook та каналі на відеобанку YouTube (плейлист DSMIE Conference Series).

 

 

Організаторами конференції є Сумський державний університетНаціональний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" та Міжнародна асоціація технологічного розвитку та інновацій.

Деканат факультету технічних систем і енергоефективних технологій:
Лабораторний корпус "А", кiм. А212;
вул. Харківська 116, м. Суми, 40007, Україна

Телефон: (0542) 33-10-24

Email: [email protected]