Творчі колективи Сумського державного університету вибороли низку нагород у всеукраїнських і міжнародних фестивалях та конкурсах.

18 листопада на сцені актової зали СумДУ відбувся Всеукраїнський фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва «Mega Freedom», в якому взяли участь близько 500 танцівників – учасників хореографічних колективів і танцювальних студій. У конкурсі взяли участь студенти СумДУ – учасники театру танцю «Феєрія» під керівництвом Світлани БОНДАРЕНКО, які представили танок «Український жартівливий».

Своїм виступом наші студенти підкорили глядачів та журі і вибороли перемогу в номінації «Народний танець». Звання лауреатів  конкурсу отримали студенти: навчально-наукового медичного інституту – Поліна ГОРНОСТАЄВА, Катерина ТЕРТИШНА, Вадим ЛІЩИНА, Софія НІКІТЕНКО, Катерина СИДОРЕНКО, Кирило ПУШКАЛОВ, Руслан КРИВОРОТЕНКО, Ксенія ТОЛЧЕННІКОВА; факультету іноземної філології та соціальних комунікацій – Дар’я НАГОРНА; факультету електроніки та інформаційних технологій – Андрій ПОЛУЯНОВ; навчально-наукового інституту права – Аліна ГРИЦАЙ; навчально-наукового інституту бізнесу, економіки та менеджменту – Ксенія ГОРБУН.

Також 18 листопада відбувся Міжнародний фестиваль мистецтв «Лиманські зорі» (конкурсний тур за жанром «Вокальне мистецтво»), за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України. У конкурсній програмі було представлено близько 200 творчих номерів у виконанні солістів та вокальних колективів.

Студенти СумДУ – учасники вокальної студії (керівник Ольга БОНДАРЕНКО) представили на конкурсі пісню «Ти дочекайся мене», за виконання якої одержали перемогу у номінації «Естрадний вокал». У складі колективу виступали: студентки факультету іноземної філології та соціальних комунікацій – Дарина БІЛАН, Дарина РУБАН, Діана БОЖКО, Марина ТКАЧЕНКО; факультету електроніки та інформаційних технологій – Софія ТОЛБАТОВА; навчально-наукового інституту бізнесу, економіки та менеджменту – Віра БАРДАКОВА, Євгенія ЛОЖЕЧНИК, Альона КОЛЕСНИК; навчально-наукового інституту права – Дар’я КАЛЬНА; студент факультету технічних систем та енергоефективних технологій – Андрій ШЕВЦОВ та фахівець відділу позанавчальної роботи – Марина ЯНКОВА. У сольній категорії конкурсу виступ студентки навчально-наукового інституту бізнесу, економіки та менеджменту – Єлизавети ЛИТЮГИ здобув 1 місце у номінації «Джазовий вокал».

Вітаємо наші творчі колективи з перемогами і бажаємо їм подальших успіхів!

 

Таланти СумДУ здобули перемоги в престижних творчих конкурсах — Сумський державний університет (sumdu.edu.ua)

Деканат факультету технічних систем і енергоефективних технологій:
Лабораторний корпус "А", кiм. А212;
вул. Харківська 116, м. Суми, 40007, Україна

Телефон: (0542) 33-10-24

Email: [email protected]