20.06.2023 року Відбулось нагодження учасників V Літньої школи юного хіміка.

Впродовж всіх занять учні сумлінно відповідали на питання вікторини, що стосувалася хімічних основ досліджуваних процесів та понять. Оскільки вік учасників школи варійований, то питання були спрямовані на знання  отримані протягом заняття, спостережливість учнів, вміння аналізувати щойно отриману інформацію. Додаткові бали також можна було здобути в укритті при розгадуванні хімічних сканвордів. Підбивши підсумки, ми отримали 10 переможців  із 33 учасників цьогорічної школи.

Хочемо подякувати незмінному, щедрому і винахідливому спонсору -- ТОВ "Кусум фарм", який уже 5 років забезпечує переможців школи якісними й коштовними призами. Крім того, учні до сертифікатів учасника школи, отримали заохочувальні призи -- блокноти із символікою СумДУ, щоб записувати власні плани та здобутки, і, не забути відвідати наступну VI Зимову школу юного хіміка, а старші, в якості студентів-асистентів майбутніх занять.

Дякуємо за участь, підготовку та проведення цьогорічної школи всім причетним: по-перше, нашому любому ТОВ "Кусум фарм", по-друге, колективу Департаменту доуніверситетської освіти та профорієнтаційної роботи СумДУ;  по-третє, хочеться відмітити, що особливістю цієї школи стали гості із півночі області -- 16 ліцеїстів Конотопського ліцею №2 Конотопської міської ради Сумської області, які своєю допитливістю та доброзичливістю прихили серця як викладачів, так і організаторів школи; заступника начальника управління освітою Конотопської міської ради Сумської області Марченко Оксані Анатоліївні, всім викладачам, студентам  та лаборантам кафедри ТПХ; та, особливо, студентам-викладачам: Настюші Вініченко, Сані Радченко, Владі Муквич та Дімі Якименко, -- завдяки вашим зусиллям та невичерпному оптимізму, роботоздатності та стресостійкості це свято стало яскравим феєйверком у непрості воєнні часи. Бажаємо всім причетним миру, злагоди і натхнення в роботі та житті!

 І місце Вікторія Андріївна Сушкова, Сумська гімназія № 1, 10 клас

ІІ місце Дарина Віталіївна Мироненко, КУ ССШ №17, 11 клас

ІІІ місце Тетяна Олександрівна Строй, Конотопський ліцей №2, 7 клас

ІV-X місця: Вікторія Андріївна Коломієць, Єгор Ігорович Хайлук, Назарій Юрійович Тимчук, Микита Романович Кошевець, Роман Ігорович Черевко, Руслан Бульченко, Ігор Олександрович Лебедєв.
Світлини з нагородження за покликанням

 

Деканат факультету технічних систем і енергоефективних технологій:
Лабораторний корпус "А", кiм. А212;
вул. Харківська 116, м. Суми, 40007, Україна

Телефон: (0542) 33-10-24

Email: [email protected]