Факультет ТеСЕТ СумДУ ініціював програму міжнародної віртуальної академічної мобільності “Engineer 5.0”, орієнтовану на здобувачів наукового ступеня доктора філософії за освітніми програмами 132 Матеріалознавство, 133 Галузеве машинобудування, 161 Хімічні технології та інженерія.

Програма реалізується в рамках міжнародного співробітництва з Познанським технологічним університетом (Польща), Технічним університетом м. Кошице (Словацька республіка), Лодзьким технологічним університетом (Польща), Технічним університетом Йилдиз (Туреччина).

За словами координатора програми заст. декана з міжнародного співробітництва ф-ту ТеСЕТ, проф. Віталія ІВАНОВА, дана програма це унікальна можливість для аспірантів поглибити свої знання та здобути нові компетенції. Програмою передбачені лекції, воркшопи та дискусії в рамках освітніх компонентів «Сучасні тенденції в інженерній освіті», «Неодмінні складові становлення дослідника», «Підходи та методи до реалізації дослідницьких завдань», «Тенденції в інженерії» загальним обсягом 2 кредити ECTS. До викладання залучені 15 лекторів із чотирьох країн світу.

Деканат факультету технічних систем і енергоефективних технологій:
Лабораторний корпус "А", кiм. А212;
вул. Харківська 116, м. Суми, 40007, Україна

Телефон: (0542) 33-10-24

Email: [email protected]