Journal of Engineering Sciences (Ukraine)
успішно пройшов процедуру відбору до міжнародної бази даних Scopus – найбільшої у світі реферативної бази рецензованих публікацій.

Це значне досягнення відображає високу якість редакційної політики журналу щодо публікації високоякісних результатів наукових досліджень у галузі інженерії, а одержаний результат став можливим завдяки наполегливій праці членів редакційної колегії, поважних рецензентів та впливових авторів. Зокрема, до редакційної колегії журналу входять 66 представників світової наукової спільноти з 46-ти установ 25-ти країн світу, у тому числі вчені зі світовим ім’ям і науковці, які мають h-індекс більше 20 та входять до списку Elsevier найбільш цитованих вчених світу.

Journal of Engineering Sciences (Ukraine) є англомовним рецензованим науковим журналом відкритого доступу, що виходить два рази на рік та висвітлює актуальні питання сучасного високотехнологічного виробництва і розвитку новітніх технологій. Тематичні рубрики журналу висвітлюють питання механічної інженерії, технології машинобудування, верстатів та інструментів, матеріалознавства, динаміки і міцності, комп’ютерного інжинірингу, а також хімічної інженерії, процесів і апаратів хімічної промисловості, розвитку енергоефективних технологій та охорони навколишнього середовища.

Редакційна колегія журналу запрошує науковців у галузі інженерії подавати оригінальні наукові статті. Відповідно до вимог Scopus, наш журнал наполегливо прагне до збільшення географічного представлення авторів. Завдяки вашій підтримці журнал і надалі буде успішною платформою для висвітлення високоякісних інженерних наукових досліджень задля підтримки і розвитку світової наукової спільноти.

https://jes.sumdu.edu.ua

Деканат факультету технічних систем і енергоефективних технологій:
Лабораторний корпус "А", кiм. А212;
вул. Харківська 116, м. Суми, 40007, Україна

Телефон: (0542) 33-10-24

Email: [email protected]