24–26 лютого в місті Ларнака (Кіпр) відбувся Відкритий міжнародний турнір із боротьби самбо серед дорослих, юніорів та молоді «Cyprus 2023».

Першокурсниця факультету технічних систем та енергоефективних технологій Юлія Засульська стала дворазовою переможницею змагань. У ваговій категорії до 50 кг вона спочатку виборола золоту медаль змагань серед юніорок, а наступного дня отримала золото в змаганнях серед жінок.

«Було трішки складно, адже суперниці важчі за мене десь на 5 кілограмів. Є відчуття гідності, що змогла захистити честь України на змаганнях такого рівня. В майбутньому хотілося б перемогти на чемпіонаті світу», – поділилася враженнями від перемоги Юлія Засульська.

Усього турнір на Кіпрі зібрав учасників із 14 країн. Збірна України здобула загальну перемогу в неофіційному командному заліку, завоювавши 35 медалей серед дорослих, 6 серед юніорів та 8 серед молоді.

https://news.sumdu.edu.ua/uk/news/12955-studenty-sumdu-zavoiuvaly-chotyry-medali-na-vidkrytomu-mizhnarodnomu-turniri-z-borotby-sambo.html

Деканат факультету технічних систем і енергоефективних технологій:
Лабораторний корпус "А", кiм. А212;
вул. Харківська 116, м. Суми, 40007, Україна

Телефон: (0542) 33-10-24

Email: [email protected]