Шановні викладачі, співробітники та студенти Машинобудівного фахового коледжу СумДУ!

Прийміть найщиріші вітання зі знаменною подією – 105-річчям від дня заснування закладу!

За цими швидкоплинними літами криється послідовний і системний шлях утвердження освітніх принципів, впровадження педагогічних інновацій, зміцнення навчально-матеріальної бази, оснащення навчально-виробничих лабораторій і майстерень, розбудови об’єктів соціальної сфери.

Наразі Машинобудівний фаховий коледж – це сучасний заклад, в якому понад столітні традиції гармонійно переплітаються з новітніми освітніми стандартами, із забезпеченням практико-орієнтованого навчання, з потужною навчально-виробничою базою, з досвідченим, професійним педагогічним колективом. Усі роки з часу створення заклад активно співпрацює з провідними підприємствами міста й області, а випускники коледжу користуються заслуженим авторитетом як спеціалісти високої кваліфікації і, як правило, продовжують навчання на факультеті технічних систем та енергоефективних технологій Сумського державного університету.

Сумський державний університет і факультету технічних систем та енергоефективних технологій високо цінують сумлінну, шляхетну працю колективу і висловлює сподівання на подальше втілення наших спільних освітніх принципів – підготовку високофахових спеціалістів, майстрів своєї справи, спроможних успішно конкурувати на сучасному вимогливому ринку праці.

З нагоди свята прийміть найщиріші побажання благополуччя, оптимізму, невтомного прагнення до пізнання, наснаги для подальших здобутків на освітньому фронті, з вірою в близьку перемогу України!

З повагою

ректор Сумського державного університету  Василь КАРПУША,

декан факультету технічних систем та енергоефективних технологій Олександр ГУСАК

https://news.sumdu.edu.ua/uk/news/12831-vitannya-rektora-sumdu-vasilya-karpushi-z-nagodi-105-richchya-z-dnya-stvorennya-mashinobudivnogo-fakhovogo-koledzhu-sumdu.html

Деканат факультету технічних систем і енергоефективних технологій:
Лабораторний корпус "А", кiм. А212;
вул. Харківська 116, м. Суми, 40007, Україна

Телефон: (0542) 33-10-24

Email: [email protected]