4 березня 2021 року студенти І та ІІ курсів побували на екскурсії у одному із провідних виробників лакофарбових матеріалів на ринку України - ТОВ "ВП "ПОЛІСАН", діяльність якого починається з 2003 року. Це перша екскурсія на виробництво ТОВ "ВП "ПОЛІСАН", яке нещодавно увійшло до Експертної ради роботодавців у СумДУ зі спеціальності 102 - Хімія.

Підприємство має добре налагоджену мережу збуту продукції на території України, а також у країнах ближнього і далекого зарубіжжя, у продукції якого зацікавлені найрізноманітніші покупці: від найбільших будівельних компаній до кінцевих споживачів.

До місця проведення студенти та викладачі кафедри дісталися фірмовим транспортом підприємства, за що були вдячні, так як воно розташоване в промисловій зоні міста Суми. На підприємстві  їх зустріли представники компанії, зокрема екскурсію цехами провела Марія Вощенко - начальник відділу стандартизації, сертифікації та якості.

Завідувач випускової кафедри теоретичної та прикладної хімії Світлана Большаніна зазначила: "Дуже приємно було побачити підприємство в рідному місті, що так стрімко розвивається. Вражають склади готової продукції, масштаби виробництва і перспективи розвитку! А майбутніх хіміків, які будуть успішно працювати на такому сучасному виробництві будемо формувати  разом! Успіхів і невпинного розвитку! Ви найкращі!"

https://chem.teset.sumdu.edu.ua/uk/pro-kafedru/novyny/132-ekskursiya-na-virobnitstvo-tov-vp-polisan

Деканат факультету технічних систем і енергоефективних технологій:
Лабораторний корпус "А", кiм. А212;
вул. Харківська 116, м. Суми, 40007, Україна

Телефон: (0542) 33-10-24

Email: [email protected]