msap

У період з 14 вересня по 9 жовтня 2020 року кандидати технічних наук старші викладачі кафедри технічної теплофізики Віктор Козін, Максим Прокопов та Сергій Шарапов взяли участь у науковому стажуванні на тему «Нові та інноваційні методи навчання», яке відбулося на базі Малопольської школи публічного адміністрування Економічного університету у м. Краків (м. Краків, Польща).

Під час стажування його учасники були залучені до онлайн-лекцій на тему «Мобільність в освіті», «Європейська та польська системи вищої освіти» та «Освіта та наука у перехідному періоді. Нові та інноваційні викладацькі методи», які були розбиті на три модулі. Під час практичних занять разом із польськими викладачами вирішувалися прикладні задачі та розв’язувалися сучасні проблеми, які постають перед викладачами в умовах дистанційного та змішаного навчання. За результатами стажування учасникам було запропоновано написати наукове есе на обрану тему. Загальний обсяг стажування склав 120 годин.

Учасники від СумДУ успішно впоралися з усіма поставленими задачами, їхня робота була оцінена на високому рівні, про що свідчать отримані сертифікати:

Вітаємо наших колег та бажаємо подальших наукових досягнень та звершень в освітній та міжнародній діяльності!

https://ttf.teset.sumdu.edu.ua/uk/component/content/article/10-news/292-2020-12-17-14-26-53.html

Деканат факультету технічних систем і енергоефективних технологій:
Лабораторний корпус "А", кiм. А212;
вул. Харківська 116, м. Суми, 40007, Україна

Телефон: (0542) 33-10-24

Email: [email protected]