17 листопада Сумський державний університет відзначив Міжнародний день студентів. У рамках святкових урочистостей, що відбувалися онлайн, пройшло офіційне оголошення переможців щорічного конкурсу «Кращий студент».

Зі святом студентів привітав в.о. ректора СумДУ, професор, заслужений працівник освіти України – Анатолій Васильєв. Він наголосив на принципах студентоцентризму, якого дотримується наш університет, і на безмежній кількості можливостей, що надає виш для професійного та особистісного розвитку. Анатолій Васильєв відзначив високі наукові досягнення, вражаючі здобутки у спорті та мистецтві, активну громадську позицію студентів СумДУ. З нагоди свята керівник закладу побажав студентам бути активними та цілеспрямованими. «Формуйте себе для сьогодення та майбутнього», – підкреслив Анатолій Васильєв.

Традиційно переможців конкурсу «Кращий студент СумДУ» визначали у кількох номінаціях, що підкреслюють наукові, навчальні, громадські та культурні досягнення. Переможець у номінації «Навчальна діяльність» –  студент факультету ТеСЕТ Владислав Іземенко. Утім, студентське життя не обмежується лише навчанням та науковими здобутками. Активні й цілеспрямовані студенти СумДУ можуть проявити лідерські якості у системі студентського самоврядування, профспілковій роботі чи волонтерському русі. Найактивніші суспільні діячі відзначені у відповідних номінаціях. Велика увага в нашому університеті приділяється також творчому розвитку. У гуртках і студіях Культурно-мистецького центру плекають лауреатів всеукраїнських та міжнародних конкурсів, а знакові міські та обласні концерти не обходяться без наших творчих колективів. Перемогу в номінації «Культурно-мистецька діяльність» отримав Олександр Мироненко – студент факультету ТеСЕТ.

Сумський державний університет пишається своїми студентами, щиро вітає цьогорічних переможців конкурсу із заслуженою нагородою і бажає подальших успіхів, здійснення особистих та професійних мрій, нових здобутків і перемог!

https://news.sumdu.edu.ua/uk/news/11680-viznacheno-peremozhts-v-konkursu-krashchij-student-sumdu-2020.html

Деканат факультету технічних систем і енергоефективних технологій:
Лабораторний корпус "А", кiм. А212;
вул. Харківська 116, м. Суми, 40007, Україна

Телефон: (0542) 33-10-24

Email: [email protected]