З 17 по 22 квітня вихованці "Авіамодельного гуртка СумДУ" факультету  технічних систем та енергоефективних технологій взяли участь у двох етапах кубка світу «Grand Prix of Netherlands (Кубок Нідерландів)» і «35th Grand Prix of France (Кубок франції)», в класі кордових гоночних моделей. Змагання проходили французькому містечку Ландресс, за 2500 км від міста Суми.

Екіпаж Родін Ілля (керівник "Авіамодельного гуртка СумДУ") та Осадчий Ігор (завідуючий лабораторіями кафедри ТМВІ факультету ТеСЕТ ) у «Grand Prix of Netherlands» зайняли VII місце, та посіли почесне друге місце у «Grand Prix of France», поступившись у фінальній гонці лише 5 секунд, господарям змагань – французькому екіпажу Surugue/Surugue – екіпажу які є багаторазовими призерами і чемпіонами чемпіонатів світу і Европи!

Екіпаж юніорів Лобода Дмитро (студент МІ СумДУ) та Забара Микола (учень 11 класу школи №18 м. Суми) у «Grand Prix of Netherlands» зайняли XIII місце, а в боротьбі у загальному заліку «Grand Prix of France» виявилися першими з юніорів! Це перші змагання сезону 2019. У цьому році були внесені важливі зміни в правилах, через що перші змагання є лише початком на шляху до нових звершень.

Вітаємо переможців змагань, і бажаємо їм нових злетів та перемог!

З повагою, НТСА факультету ТеСЕТ!

Деканат факультету технічних систем і енергоефективних технологій:
Лабораторний корпус "А", кiм. А212;
вул. Харківська 116, м. Суми, 40007, Україна

Телефон: (0542) 33-10-24

Email: [email protected]