18 листопада на базі Конгрес-центру СумДУ відбувся урочистості, присвячені Міжнародному дню студентів.

Офіційною частиною стало традиційне нагородження здобувачів освіти, які найкраще проявили свої здібності в різних видах діяльності: навчальній, науковій, волонтерській, громадській, культурно-мистецькій, профспілковій,  роботі в гуртожитках, відзначились перемогами у конкурсах НДР, публікаційною  активністю публікацій, участю у медійних проєктах тощо.

Отже, переможці у номінаціях:

  • «Навчальна діяльність»  – Анастасія ЄРЬОМЕНКО (факультет технічних систем та енергоефективних технологій);
  • «Міжнародна наукова діяльність»  – Михайло АМЕЛІН (факультет технічних систем та енергоефективних технологій);
  • «Спортсмен-аматор» – Олексій ЗАЄЦЬ (факультету технічних систем та енергоефективних технологій).

Також було вручено відповідні дипломи отримувачам стипендії голови Сумської обласної державної адміністрації, серед яких - Олександра РАДЧЕНКО (факультет технічних систем та енергоефективних технологій).

Нагородження кращих студентів продемонстувало багатогранність та різноплановість життя здобувачів освіти СумДУ, де кожен внесок у розвиток рідного ЗВО цінується та підтримується. Готовність допомагати, втілювати свіжі ідеї студентів, іти в ногу з сучасністю, ставити перед собою нові високі цілі – лейтмотиви студентського життя нашої alma-mater.

І хоча наразі чимало дипломантів перебувають за межами області чи країни, таке «живе нагородження» декламувало велич та незламність університету, його активну діяльність на освітньому фронті в умовах підлої кривавої війни за майбутнє України.

«Незважаючи на повітряні тривоги, вимкнення світла, студенти отримують якісні знання. Саме в цьому наш із вами освітній фронт. Якісна освіта – це наш внесок у перемогу!», – підкреслив ректор СумДУ Василь КАРПУША.

Насичена концертна програма, представлена учасниками культурно-мистецького центру СумДУ, стала яскравим доповненням офіційної частини  заходу.

Сумський державний університет бажає всім студентам перемог – навчальних, наукових, особистих, і Великої Перемоги нашій державі!

https://news.sumdu.edu.ua/uk/news/12816-u-sumdu-vitali-studentiv-ta-vidznachili-najaktivnishikh.html

Деканат факультету технічних систем і енергоефективних технологій:
Лабораторний корпус "А", кiм. А212;
вул. Харківська 116, м. Суми, 40007, Україна

Телефон: (0542) 33-10-24

Email: [email protected]