Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 832 від 19.09.2022, студентам закладів вищої освіти призначено академічні стипендії Президента України на І семестр 2022/2023 навчального року.

Серед стипендіатів – шість студентів Сумського державного університету, які виявили особливі успіхи у навчанні, науковій роботі та громадській діяльності, в тому числі студентка факультету технічних систем та енергоефективних технологій Ксенія ЗАЙЦЕВА.

Сумський державний університет пишається студентами-стипендіатами, бажає подальших успіхів у навчанні та позанавчальній діяльності!

До відома. Академічну  стипендію  Президента України започатковано в 1994 році для студентів вищих навчальних закладів України та аспірантів, які найбільш відзначилися в навчальній та науковій роботі. Призначення  академічних стипендій  Президента  України студентам  вищих навчальних закладів здійснюється двічі на рік за результатами екзаменаційної сесії  протягом  місяця  після  її закінчення,  аспірантам  –  один  раз  на  рік наказами керівників міністерств  та  інших центральних  органів  виконавчої  влади,  у підпорядкуванні яких перебувають вищі навчальні заклади.

https://news.sumdu.edu.ua/uk/news/12715-shist-studentiv-sumdu-otrimuvatimut-stipendiji-prezidenta-ukrajini.html

Деканат факультету технічних систем і енергоефективних технологій:
Лабораторний корпус "А", кiм. А212;
вул. Харківська 116, м. Суми, 40007, Україна

Телефон: (0542) 33-10-24

Email: [email protected]