7 студентів Сумського державного університету отримуватимуть у новому навчальному році іменні стипендії голови облдержадміністрації.

Від факультету технічних систем і енергоефективних технологій Сумського державного університету стипендіатом стали студентка РАДЧЕНКО Олександра.

Стипендії голови Сумської облдержадміністрації призначаються щороку за визначні успіхи у навчанні, науковій діяльності та громадській роботі.

Ми поспілкувалися зі стипендіатами, щоб дізнатися про їх успіхи у навчанні та враження від отримання відзнак.

Радченко Олександра: «Я брала активну участь в науковій діяльності, у різних студентських конференціях, завдяки чому отримала публікацію в науковому журналі, що індексується базою даних Scopus. Також була задіяна у культурному житті кафедри, школі юного хіміка тощо. Звістка про те, що я буду отримувати стипендію, стала для мене сюрпризом, на який я навіть не очікувала. Це дуже-дуже приємно, враховуючи, що був конкурс, що були інші кандидати, але призначена вона саме мені. Дуже вдячна кафедрі, нашим викладачам, які мене підтримали та допомагали у всьому. Думаю, для того, щоб отримати таку відзнаку, треба бути активним студентом у будь-якому з напрямків студентської діяльності, а, головне, щоб ця діяльність приносила задоволення, хоча я б в не сказала, що ці всі досягнення даються легко. Усім студентам хотіла б сказати, що не дивлячись на обставини, ми самі створюємо собі яскраве студентське життя. Для когось це – культурне життя, яке завдяки ОСС активне й сьогодні, а для когось наукове: конференції, гранти, стипендії, програми обміну. Можливостей безліч, в СумДУ нудно не буває».

Вітаємо студентів-стипендіатів, бажаємо подальших успіхів, наснаги та творчого натхнення!

https://news.sumdu.edu.ua/uk/news/12707-studentam-sumdu-priznacheno-imenni-stipendiji-golovi-oblderzhadministratsiji-2.html

Деканат факультету технічних систем і енергоефективних технологій:
Лабораторний корпус "А", кiм. А212;
вул. Харківська 116, м. Суми, 40007, Україна

Телефон: (0542) 33-10-24

Email: [email protected]