Кафедра теоретичної та прикладної хімії Сумського державного університету (СумДУ) щиро вдячна завідувачу кафедри загальної хімії та хімічного матеріалознавства Чернівецького національного університета ім. Юрія Федьковича, д.х.н., проф. Халавці Юрію Богдановичу та його чудовому колективу співробітників, за можливість дистанційного навчання за програмами внутрішньої академічної мобільності студентів-хіміків СумДУ спеціальності 102-Хімія в цей складний час. Щиро вдячні Вам! Схід і Захід разом! Все буде Україна!

Відгуки студентів:
від Ольховик Ані (1 курс) - предмет Неорганічна хімія. "У такий важкий час, коли навчання в нашому університеті було неможливе, нам дали змогу навчатися у Чернівецькому національному університеті, щоб ми не втратили набуті знання і могли відволіктися від цих страшних подій. Я дуже дякую керівництву ЧНУ та їх студентам, що приняли нас та протянули руку допомоги ???"

від Саши Радченко (2 курс) "Мені дуже сподобалось мати таку можливість, навіть, у короткий проміжок часу навчатись в університеті іншого міста. Велике дякую усім чуйним викладачам, які завжди були готові допомогти та пояснити матеріал, та керівництву, які у перший же день надали нам доступ до усіх ресурсів Чернівецького університету! Ми дуже вдячні за можливість продовжувати отримувати знання навіть за таких складних обставин!"

 Фото із занять другого курсу:

Фото із занять першого курсу:

 

https://chem.teset.sumdu.edu.ua/uk/pro-kafedru/novyny/232-nazva

Деканат факультету технічних систем і енергоефективних технологій:
Лабораторний корпус "А", кiм. А212;
вул. Харківська 116, м. Суми, 40007, Україна

Телефон: (0542) 33-10-24

Email: [email protected]