У своїй доповіді Олександр ГУСАК акцентував увагу на основних досягненнях факультету та його структурних підрозділів у 2020 році, зупинився на таких напрямах роботи: науково-педагогічний потенціал, підготовка науково-педагогічних кадрів; наукова, навчально-організаційна, навчально-методична, позанавчальна робота; міжнародна діяльність, у тому числі академічна мобільність і грантові програми.

Участь у зборах приймали представники ректорату, керівники загальноуніверситетських служб, викладачі та співробітники кафедр, а також інших структурних підрозділів факультету. Традиційно для останнього часу збори проходили он-лайн, на платформі Google Meat. Усі учасники зборів у дистанційному форматі мали можливість долучитися до обговорення, висловити свої зауваження та пропозиції.

Нагадуємо, що у Сумському державному університеті упродовж двох останніх тижнів проходять збори трудових колективів інститутів та факультетів, на яких директори і декани звітують про підсумки минулого року, окреслюють плани на 2022 рік.

Завершить звітну кампанію підсумкова конференція трудового колективу СумДУ 25 січня 2022 року, на якій буде обговорено результати роботи у 2021 році та визначено завдання і пріоритети на цей рік.

Ознайомитися зі звітами директорів інститутів і деканів факультетів СумДУ можна на сайті університету.

https://news.sumdu.edu.ua/uk/news/12358-u-sumdu-predstavniki-trudovikh-kolektiviv-institutiv-i-fakultetiv-obgovorili-rezultati-roboti-ta-viznachili-podalshi-plani.html

 

Деканат факультету технічних систем і енергоефективних технологій:
Лабораторний корпус "А", кiм. А212;
вул. Харківська 116, м. Суми, 40007, Україна

Телефон: (0542) 33-10-24

Email: [email protected]