Шановні науковці, фахівці, викладачі та студенти-машинобудівники факультету технічних систем та енергоефективних технологій Сумського державного університету! Колектив університету щиросердно вітає Вас із професійним святом!

Машинобудування відіграє провідну роль в економічному розвитку України, адже вважається фундаментом вітчизняної промисловості. Успіхи машинобудівного комплексу сьогодні багато в чому визначають рівень розвитку економіки та зростання рівня життя громадян. Підприємства машинобудівного комплексу роблять величезний внесок у формування міського бюджету, підтримку соціальної стабільності.

Завдяки Вашим зусиллям зростає інноваційна та науково-виробнича потужність університету. Щиро віримо, що високий професіоналізм науковців-машинобудівників, їх величезний науковий і технічний потенціал, відданість улюбленій справі дозволять і далі успішно розвивати цей науковий напрям, впроваджувати новітні розробки й освоювати нові їх види.

Нагадуємо, що в Україні дата професійного свята працівників машинобудування і приладобудування «…на підтримку ініціативи працівників машинобудування і приладобудування України…» встановлено на четверту неділю вересня згідно з Указом Президента України «Про День машинобудівника» від 8 вересня 1993 року № 361/93.

У День машинобудівника бажаємо Вам, шановні машинобудівники СумДУ, нових наукових досягнень, міцного здоров'я, стабільності й благополуччя!

З повагою,
декан факультету ТеСЕТ СумДУ
Олександр ГУСАК

Деканат факультету технічних систем і енергоефективних технологій:
Лабораторний корпус "А", кiм. А212;
вул. Харківська 116, м. Суми, 40007, Україна

Телефон: (0542) 33-10-24

Email: [email protected]