Команда Сумського державного університету взяла участь у відкритих всеукраїнських змаганнях із судномодельного спорту в класі швидкісних моделей з електродвигунами (секція М) «Kyiv Cup 2021».

Перегони проходили з 20 до 22 серпня у Матвіївській затоці (м. Київ). Змагання зібрали 11 команд з Києва, Сум, Харкова, Полтави та Дніпра.

Результатом виступу команди СумДУ стали 2 місце в категорії «Юніори» та 3 місце в категорії «Спортсмени».

«Змагання відбувалися напередодні святкових заходів, присвячених 30-й річниці Незалежності України, тож ми мали змогу спостерігати підготовку до параду, що додавало урочистості, – зазначив керівник гуртка СумДУ з судномодельного спорту, асистент кафедри прикладного матеріалознавства та технології конструкційних матеріалів факультету технічних систем та енергоефективних технологій Павло Руденко. – Особливу атмосферу створювало й саме місце проведення – Труханів острів, надзвичайно красивий та історичний. Результатом повністю задоволені. Це вже треті змагання всеукраїнського рівня, на яких команда СумДУ посідає призові місця».

Сумський державний університет вітає спортсменів-судномоделістів із новими досягненнями та бажає подальшого спортивного розвитку й визначних перемог!

https://news.sumdu.edu.ua/uk/news/12091-komanda-sumdu-vidznachilasya-na-vseukrajinskikh-zmagannyakh-iz-sudnomodelnogo-sportu.html

Деканат факультету технічних систем і енергоефективних технологій:
Лабораторний корпус "А", кiм. А212;
вул. Харківська 116, м. Суми, 40007, Україна

Телефон: (0542) 33-10-24

Email: [email protected]