2 березня 2021 року о 15:00 відбулась звітно-виборча конференція Наукового товариства студентів (слухачів), аспірантів, докторантів та молодих вчених факультету ТеСЕТ. Конференція проходила в онлайн форматі через платформу Google Meet, на якій були присутніми більше 80 членів Наукового товариства – це молоді науковці, аспіранти та студенти факультету.

Був представлений звіт голови НТСА факультету ТеСЕТ Олега Чеха, у якому було зазначено основні результати діяльності Наукового товариства за три роки, а саме: ефективність участі студентів Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт, показник публікаційної активності членів НТСА, участь у конференціях, результати роботи науково-творчих об’єднань, інформація про отримання членами НТСА стипендій Кабінету Міністрів України, про конкурс на отримання грантів НТСА, а також про проведення заходів пов’язаних з популяризацією науки і інтелектуальної творчості для студентів.
Шляхом відкритого голосування відбулося обрання нового голови НТСА факультету ТеСЕТ. Нею стала аспірантка кафедри екології та природозахисних технологій Вікторія Чубур. У своїй доповіді вона презентувала програму діяльності Наукового товариства факультету ТеСЕТ на наступні три роки, та представила нове бачення розвитку науки на факультеті, а саме: підвищення рівня залучення студентів до виконання досліджень в межах держбюджетних тем, підвищення показника залучення студентів, які приймали участь у Всеукраїнських конкурсах студентських наукових робіт, збільшення кількості публікацій наукових статей у співавторстві зі студентами, забезпечення розвитку стартап школи та ін.
У обговоренні прийняли учать голова НТСА Сумського державного університету Сергій Солодовніков, заступник декана факультету ТеСЕТ з наукової роботи Іван Павленко та заступник декана факультету ТеСЕТ з міжнародного співробітництва Віталій Іванов.
Також відбулося обрання на конференцію Наукового товариства студентів (слухачів), аспірантів, докторантів та молодих вчених Сумського державного університету делегатів від факультету ТеСЕТ.
Дякуємо усім, хто приєднався до конференції. Вітаємо нового голову Наукового товариства факультету ТеСЕТ з обранням на відповідну посаду.

Деканат факультету технічних систем і енергоефективних технологій:
Лабораторний корпус "А", кiм. А212;
вул. Харківська 116, м. Суми, 40007, Україна

Телефон: (0542) 33-10-24

Email: [email protected]